Feyenoord krijgt 3431 kaarten voor Atlético Madrid-uit

Feyenoord krijgt 3431 kaarten voor Atlético Madrid-uit

Feyenoord heeft 3.431 kaarten ter beschikking gekregen voor de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid in de groepsfase van de Champions League. De wedstrijd in Madrid (Spanje) wordt gespeeld op woensdag 4 oktober om 18:45 uur.

De kaartverkoop gaat op vrijdag 8 september van start voor Diamondcard- en Goldcardhouders. Zij kunnen vanaf 10:00 uur een kaart bestellen. Op maandag 11 september vanaf 10:00 uur zijn Silvercardhouders aan de beurt. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op dinsdag 12 september om 13:00 uur in de verkoop voor Seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op naam.

De prijs per kaart bedraagt € 55,- (ticket € 50,- + € 5,- organisatiekosten). Per uitkaarthouder kan maximaal één kaart worden gekocht en deze is niet overdraagbaar. Het is niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de offciële Feyenoord Ticketshop.

Er zijn vijftien mindervalide kaarten beschikbaar en vijftien kaarten voor begeleiders. Prijs per kaart is € 40,- en een begeleiderskaart is ook € 40,-. Mindervaliden kunnen zich vanaf vrijdag 8 september 10:00 tot vrijdag 15 september 10:00 uur melden via DLO@feyenoord.nl. Voor deze wedstrijd is het (eventueel) omwisselen nog niet bekend. Kaartkopers worden daar later over geïnformeerd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties