Stengs teleurgesteld: "Ik denk dat Atlético gewoon heel goed was"

Feyenoord speelt na de winter in de knock out fase van de Europa League. Atlético Madrid was dinsdagavond met 1-3 te sterk voor de Rotterdammers, waardoor er niet meer dan een derde plek haalbaar is in groep E van de Champions League. Calvin Stengs reageert na afloop op de persconferentie.

"Ik denk dat we best wel oké starten, met Yankuba die aan de zijkant een paar keer doorbreekt", oordeelt een teleurgestelde Stengs voor de camera's. "Toch hadden we wel een paar momenten dat we te snel de bal wegschoten. Ik denk dat Atlético vandaag gewoon heel goed was. In een laag blok en dan kwamen ze er heel snel uit. Ik denk dat ze gewoon erg goed waren aan de bal en beter waren dan ons."

"Ik vond zeker het eerste kwartier dat wij wel kwamen", vervolgt Stengs zijn verhaal. "Maar zij speelden met twee controleurs waar we er één verwacht hadden. Daardoor kregen we ze moeilijk onder druk. Zij verloren in de opbouw ook eigenlijk geen enkele keer de bal."

De middenvelder ziet uiteraard net als Arne Slot ook dat Feyenoord het vooral heeft laten liggen in de uitwedstrijden tegen Lazio en Atlético Madrid, waar een resultaat zeker niet ondenkbaar was. "Ik denk dat we in die wedstrijden dure punten hebben laten liggen."

Na de winterstop krijgt het Europese avontuur een vervolg op een niveau lager in de Europa League, maar dat is nog niet iets waar Stengs naar wil kijken. "Dat is na de winterstop, we hebben eerst nog de competitie, zondag een belangrijke wedstrijd dus daar gaat nu de focus vol op."

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties