Sarri: "Liever dat, dan dat ze urine over me heen gooien"

Sarri: "Liever dat, dan dat ze urine over me heen gooien"

Voor Maurizio Sarri verloopt de voorbereiding op de wedstrijd tegen Feyenoord absoluut niet zoals gehoopt. Dinsdagavond kwamen de Italianen pas laat aan in Nederland, en dus verscheen de trainer van SS Lazio nogal chagrijnig op de persconferentie. Toen de incidenten van vorig seizoen ter sprake kwamen, werd de sfeer er niet beter op.

"Geef me alsjeblieft een fatsoenlijke vraag", reageerde Sarri op de persconferentie toen het ging over zijn opmerkingen van vorig seizoen. "Het was vorig seizoen de verantwoordelijkheid van Feyenoord. Het had gewoon nooit mogen gebeuren. Ik weet ook niet hoe het heeft kunnen gebeuren."

De UEFA heeft een spandoek voor de wedstrijd van woensdagavond afgekeurd en ook daar heeft Sarri wel een mening over. "Liever dat, dan dat ze urine over me heen gooien", reageert de Italiaan op het incident met de katheter. "Ik ben niet altijd positief geweest over de supporters hier. Maar geef me alsjeblieft een fatsoenlijke vraag. Over het sportieve of zo. Hoe het met Immobile gaat? Waarom? Lazio boeit je niet? Alleen Immobile? We kennen de kracht van Feyenoord. Het wordt in alle opzichten een zware wedstrijd."

Complimenten voor het spel
Gelukkig voor Sarri kreeg hij ook inhoudelijke vragen over de wedstrijd van morgen. "Feyenoord is een moeilijk team om tegen te spelen. Ze zijn nu beter dan vorig jaar. De wedstrijd van morgen is niet per se beslissend omdat het de derde groepswedstrijd is, maar hij is wel hartstikke belangrijk." De 64-jarige oefenmeester was onder de indruk van Feyenoord in de wedstrijd tegen Atlético Madrid. "Ze hebben recentelijk alleen uit bij Atlético verloren en dat was niet verdiend. Die 3-2 was een onterechte nederlaag, Feyenoord had meer verdiend."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties