Lazio loopt 'ernstige vertraging' op voor duel met Feyenoord

Lazio loopt 'ernstige vertraging' op voor duel met Feyenoord

De voorbereiding op de wedstrijd met Feyenoord loopt voor SS Lazio niet zoals gehoopt, zo weet De Telegraaf. De ploeg van Maurizio Sarri heeft een ernstige vertraging opgelopen met de vlucht richting Nederland vanwege noodweer in Italië. De Italianen hopen nu nog laat op de avond het gras in De Kuip te bekijken.

Het oorspronkelijke plan was om de laatste training rond 18:00 uur af te werken in Rotterdam, maar op dat moment moest de selectie van Lazio nog gaan opstijgen in Rome. Zwaar onweer heeft ervoor gezorgd dat in Italië veel reisschema's moesten worden aangepast en daar was de vlucht van Lazio dus geen uitzondering op. Sarri zijn plan is om nu voor half tien vanavond alsnog het 'het gras te betreden', een training lijkt uitgesloten en het zal alleen gaan om 'kennis maken met de grasmat'. Ook moet de trainer nog een verplichte persconferentie geven, waar veel Italiaanse journalisten al de hele middag op aan het wachten zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties