Kassa Feyenoord rinkelt ook na overwinning tegen Lazio

Kassa Feyenoord rinkelt ook na overwinning tegen Lazio

Feyenoord heeft uitstekende zaken gedaan in de groepsfase van de Champions League. De overwinning op SS Lazio in De Kuip is sportief gezien niet alleen een fantastisch resultaat. Ook de penningmeester van de stadionclub zal meer dan tevreden terugkijken op de prestaties van de ploeg van trainer Arne Slot.

De overwinning van woensdagavond levert Feyenoord een bedrag van 2.800.000 euro op. Eerder werd dit bedrag al bijgeschreven na de thuisoverwinning op Celtic FC. Logischerwijs kreeg de Rotterdamse club geen extra premie voor de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid. De Spanjaarden gingen uiteindelijk als winnaars van het veld af. Het totaalbedrag aan bonussen komt nu op 5.600.000 euro.

Tijdens de start van het toernooi kon de penningmeester in De Kuip al een vast bedrag van 29,9 miljoen euro noteren. In dit vaste bedrag is geen rekening gehouden met de inkomsten uit de kaartverkoop. De prijzen voor de passe-partouts variëren van 135 euro tot 290 euro. In totaal waren er woensdagavond 45.000 supporters aanwezig in De Kuip, waardoor de inkomsten nog flink oplopen.

Met bonussen komt Feyenoord nu uit op 34,6 miljoen euro. Met nog drie duels in de groepsfase te spelen is er nog 8,4 miljoen te verdienen. Het bereiken van de achtste finale is goed voor een bedrag van 9,6 miljoen euro. Daarnaast levert een extra wedstrijd in De Kuip ook weer mediagelden op. Al met al pakt de investering in de huidige selectie zowel financieel als sportief uitstekend uit.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties