Feyenoord zakt naar derde plaats in Groep E

Feyenoord zakt naar derde plaats in Groep E

Feyenoord heeft een teleurstellende avond achter de rug in de groepsfase van de Champions League. De Rotterdammers zijn niet langer de koploper in Groep E door een nederlaag tegen SS Lazio. De Italianen staan nu tweede, terwijl Atlético Madrid de nieuwe koploper is.

Voor Feyenoord wordt de volgende thuiswedstrijd tegen Atletico Madrid van cruciaal belang. De Rotterdammers mogen niet verliezen om overwintering in het miljoenenbal in eigen hand te houden. Wanneer SS Lazio wint van Celtic FC komen de Italianen op tien punten en is het einde oefening voor de ploeg van trainer Arne Slot, mocht er verloren worden van de Spanjaarden.

Feyenoord heeft namelijk na vier wedstrijden zes punten weten te behalen. Het goede nieuws is wel dat de derde plek recht geeft op de Europa League. Aangezien het onderling resultaat van belang is, en de Rotterdammers thuis met 2-0 van Celtic wisten te winnen, is overwintering in de Europa League een reële kans, maar de Champions League is en blijft natuurlijk het doel.

Klik hier voor het speelschema van Feyenoord

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties