Bijlow realistisch: ''Atletico speelde vandaag gewoon goed''

Bijlow realistisch: ''Atletico speelde vandaag gewoon goed''

Justin Bijlow is realistisch na afloop van de wedstrijd tegen Atlético Madrid. De doelman erkende dat de Spaanse topclub een maatje te groot was dinsdagavond in De Kuip. Bijlow is van mening dat er meer in had gezeten tijdens de uitwedstrijden in Rome en Madrid.

"Dit komt natuurlijk hard aan'', begint de 25-jarige doelman van Feyenoord in gesprek met Ziggo Sport. ''Het is niet leuk, want je gaat niet door in de Champions League. Ik denk dat van alle wedstrijden deze wel de meest verdiende nederlaag is. Dat is niet leuk, maar we moeten door."

"Ik denk gewoon dat Atletico beter was. De eerste helft was denk ik nog wel gelijkopgaand. In de tweede helft komen ze er een paar keer heel gevaarlijk uit. Waar dat aan ligt, moeten we analyseren. Dat kan zo kort na de wedstrijd niet zeggen. Atletico speelde vandaag gewoon goed."

''Het kan altijd beter, ik denk dat Atletico uit en Lazio uit recht op meer hadden. Dat is het grote herenvoetbal en het telt niet altijd dat je beter bent. Het gaat om die spaarzame momenten die we in die wedstrijden benut hebben, en deze wedstrijd was Atletico beter."

Eigen doelpunt
Bijlow blikt terug op het eerste eigen doelpunt van Feyenoord. Lutsharel Geertruida werkte een voorzet in eigen doel. ''We krijgen een corner, die wordt terug ingebracht. Ik reageer eigenlijk op Witsel, want ik dacht dat hij hem kon koppen. Ik dacht ik blijf staan, en dan komt die in een kluts tegen Luts aan en dan gaat hij erin. Het is lastig, want wat moet je roepen als we beiden reageren op een speler. Ik kan moeilijk zeggen dat ik voor de kopbal ga. Het is gewoon ongelukkig.''

Even daarvoor wist Bijlow nog een doelpunt te voorkomen door Álvaro Morata in een één-tegen-één situatie de baas te zijn. 'Dan is het zonde dat je twee minuten later wel tegen krijgt.'' Nu wacht de Europa League voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen an de winterstop een tussenronde. ''Daar denken we op dit moment niet aan. Balen dat we verloren hebben en we gaan analyseren waar het beter kon.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties