Feyenoord speelt tussenronde in de Europa League

Feyenoord speelt tussenronde in de Europa League

De Champions League-droom voor Feyenoord houdt op na de thuiswedstrijd van dinsdagavond tegen Atletico Madrid. De Rotterdammers verloren van de Spaanse topclub, waardoor het definitief is uitgeschakeld in het miljardenbal. Vanwege de nederlaag van Celtic FC eerder op de avond heeft Feyenoord zich wel verzekerd van overwintering in de Europa League.

De uitwedstrijd van Feyenoord in Schotland zal geen verschil meer maken voor de stand in Groep E. Feyenoord speelt als de nummer drie van de Champions League een extra kwalificatieronde in de Europa League. De zogeheten tussenronde bestaat uit zestien teams, waarvan acht uit de Champions League en acht nummers twee uit de groepsfase van de Europa League.

De duels in de tussenronde worden gespeeld op donderdag 15 februari en donderdag 22 februari. De loting vindt plaats op maandag 18 december om 13:00 uur in Nyon. Het is nu al bekend dat Feyenoord begint met een thuiswedstrijd in de tussenronde. Clubs uit hetzelfde land kunnen elkaar nog niet treffen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties