Ansichtkaart voor 11000 uitsupporters: ''Wish you were here''

Ansichtkaart voor 11000 uitsupporters: ''Wish you were here''

Feyenoord heeft een symbolische ansichtkaart gestuurd naar alle 11.000 supporters die in het bezit zijn van een uitkaart. De kaart met hierop de tekst ‘Wish you were here’ valt als het goed is vandaag (dinsdag) op de mat bij de supporters, op de dag dat het team van trainer Arne Slot het zonder hen moet doen in de uitwedstrijd tegen Lazio in Rome.

Met de boodschap op de kaart wil de Feyenoord-selectie laten weten dat de normaal gesproken meereizende supporters gemist worden, maar dat hun steun desondanks alsnog gevoeld wordt. Om dit extra duidelijk te maken werd dezelfde tekst ook getoond op een doek, waarmee spelers en staf dinsdag poseerden in Rome voor de inmiddels traditionele groepsfoto op de dag van een Europese uitwedstrijd.

Op last van de Italiaanse autoriteiten zijn er vanavond in Stadio Olimpico geen supporters van Feyenoord welkom. Ondanks deze teleurstelling willen de selectie en de club met de ansichtkaart en het doek laten blijken hoe zeer de onvoorwaardelijke steun van het legioen wordt gewaardeerd – waar ook ter wereld.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties