Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ''Gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd''

Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ''Gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd''

Alle signalen wijzen erop dat Alireza Jahanbakhsh zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. De ervaren buitenspeler gaf recent aan met de Rotterdamse club in gesprek te zijn, maar op een nieuwe overeenkomst lijkt het niet uit te draaien. De zaakwaarnemer van de 30-jarige Jahanbakhsh bevestigt dat er voldoende belangstelling is vanuit Europa.

Na de interlandwedstrijd van Iran tegen Oezbekistan ging zaakwaarnemer Amir Moghaddam in gesprek met journalist Amir Hashemi over de toekomst van Jahanbakhsh. ''Ja, er is interesse uit Italië, Spanje en Duitsland om Alireza aan te trekken, en de eerste gesprekken zijn de afgelopen dagen gevoerd. We moeten echter wachten tot Alireza terugkeert van vakantie, zodat we na het bekijken van alle aspecten een definitieve beslissing kunnen nemen over zijn volgende team.''

Jahanbakhsh heeft een duidelijk toekomstbeeld voor zich. De buitenspeler voelt dat hij mentaal en fysiek nog een aantal jaar op Europees niveau kan presteren. Een terugkeer naar Iran of een overstap naar Saudi-Arabië is voor nu geen optie. ''Alireza vindt spelen in Italië aantrekkelijk, maar uiteindelijk zijn de omstandigheden van de club, het niveau van de club, de coach, de levensomstandigheden in het betreffende land en veel andere factoren belangrijk voor hem, en die zullen invloed hebben op zijn keuze, wat logisch is.''

Hashemi geeft aan dat het ongeveer drie tot vier weken gaat duren voordat de nieuwe club van Jahanbakhsh bekend is. De rechtspoot is transfervrij nadat Feyenoord heeft besloten om de optie om zijn contract te verlengen niet te lichten. Jahanbakhsh heeft een huidige marktwaarde van drie miljoen euro en speelde afgelopen seizoen 23 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De ervaren aanvaller was vooral in de kleedkamer enorm belangrijk voor de groep.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties