Jahanbakhsh kan met vakantie na gelijkspel tegen Oezbekistan

Jahanbakhsh kan met vakantie na gelijkspel tegen Oezbekistan

Het seizoen zit er voor Alireza Jahanbakhsh op. De 30-jarige aanvaller speelde dinsdagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen 2023/2024. Jahanbakhsh nam het tijdens een WK-kwalificatieduel op met Iran tegen Oezbekistan. Het duel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Gevolgen heeft het resultaat niet voor Iran en Oezbekistan. Beide landen hadden zich al weten te plaatsen in Groep E voor de volgende ronde. Naast Iran en Oezbekistan zaten ook Turkmenistan en Hongkong in de poule. De nummers een en twee gaan door. Iran en Oezbekistan eindigen met veertien punten bovenaan en de nummers drie en vier hadden slechts twee punten verzameld na zes wedstrijden.

Jahanbakhsh kan nu genieten van zijn vakantie. De komende weken staan er geen wedstrijden meer op het programma. Voor Jahanbakhsh staat er überhaupt geen wedstrijd meer in de agenda. De aanvaller is transfervrij nadat zijn contract bij Feyenoord niet werd verlengd. De rechtspoot hoopt op een nieuwe uitdaging in Europa of op een extra seizoen in De Kuip.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties