Zaakwaarnemer Gimenez bevestigt interesse Real Madrid en Spurs

Zaakwaarnemer Gimenez bevestigt interesse Real Madrid en Spurs

Santiago Gimenez heeft zichzelf laten zien in de groepsfase van de Champions League. De spits van Feyenoord werd de afgelopen maanden al met diverse clubs in verband gebracht. Na zijn twee goals tijdens zijn debuut op het hoogste niveau in Europa worden de geruchten alleen maar hardnekkiger.

Morris Pagniello, die sinds kort de belangen behartigt van Gimenez, bevestigt in gesprek met Italiaanse media dat Real Madrid en Tottenham Hotspur twee geïnteresseerde clubs zijn. Ongetwijfeld zullen woensdagavond tegen SS Lazio diverse scouts aandachtig hebben gekeken naar de verrichtingen van de Mexicaan en positieve rapporten hebben opgesteld.

Gimenez is het seizoen bij Feyenoord indrukwekkend begonnen. In de Eredivisie, de Champions League en de Johan Cruijff Schaal heeft de 22-jarige spits in totaal elf wedstrijden gespeeld, waarin hij vijftien keer heeft gescoord. Vooral de twee doelpunten tegen SS Lazio hebben buitenlandse clubs ervan overtuigd. Het lijkt de komende weken niet meer de vraag te zijn of hij gaat vertrekken, maar wanneer Gimenez de overstap maakt naar een Europese topclub.

De transferwaarde van Gimenez schat ik nu in op
Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties