'Wedstrijd tegen Almere City komt te vroeg voor Ivanušec'

'Wedstrijd tegen Almere City komt te vroeg voor Ivanušec'

Luka Ivanušec zal vrijdagmiddag zijn medische keuring ondergaan bij Feyenoord. De supporters van de Rotterdamse club zullen echter nog even geduld moeten hebben voordat ze hem officieel in actie kunnen zien. De 24-jarige aanwinst zal zijn debuut nog niet kunnen maken tegen Almere City, zo wordt gemeld door het Algemeen Dagblad.

Feyenoord zal Ivanušec aanstaande vrijdagmiddag presenteren in De Kuip. Ook staat er voor Arne Slot vandaag weer een gebruikelijk persmoment op de agenda. Daarin zal de trainer ongetwijfeld uitgebreid ingaan op de aanwinsten Ondřej Lingr en Ivanušec. Voordat de Kroaat zich officieel een Feyenoorder mag noemen, moet hij echter nog wel zijn medische keuring doorstaan.

Ivanušec maakt voor een bedrag van maximaal tien miljoen euro de overstap naar Feyenoord. Wanneer de bonussen daadwerkelijk worden behaald, is de 24-jarige Kroaat de duurste aankoop in de clubhistorie van de Rotterdammers. Journalist Pieter Zwart heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de nieuwe aanwinst van Feyenoord. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties