Ivanušec over Feyenoord: ''Dat heeft de doorslag gegeven''

Ivanušec over Feyenoord: ''Dat heeft de doorslag gegeven''

Luka Ivanušec bevestigt na de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Sparta Praag dat hij de overstap maakt naar Feyenoord. De 24-jarige Kroaat heeft na de wedstrijd afscheid genomen van zijn medespelers en de supporters. In een gesprek met Kroatische media gaat hij kort in op zijn overgang naar de Rotterdamse club.

''De sterke wens van Feyenoord om me aan te trekken heeft de doorslag gegeven. Ik voel dat de club en de coach mij écht willen hebben en daar was ik gevoelig voor. Feyenoord is de Nederlandse kampioen, speelt in de Champions League en ik geloof dat het een goede stap is in mijn carrière,'' vertelt Ivanušec. Ook trainer Igor Bišćan meldt dat Ivanušec vrijdag medisch gekeurd zal worden door Feyenoord.

Bišćan liet tijdens de persconferentie weten dat hij er alles aan heeft gedaan om Ivanušec te overtuigen om langer bij Dinamo Zagreb te blijven. ''Ja, ik bleef de hele tijd aandringen. We moeten zijn beslissing respecteren. Ik wens hem veel geluk, we zullen hem missen, want hij is een uitstekende speler. Met Stojković hebben we een waardige vervanger binnengehaald.''

Ivanušec is Dinamo Zagreb dankbaar
De eerst volgende aanwinst van Feyenoord bedankt de supporters en zijn medespelers voor een prachtig afscheid. "Ik wil graag alle fans bedanken. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn. Bad Blue Boys, bedankt! Met een doelpunt en een assist kan mijn afscheid niet beter zijn. Ik zal elke toekomstige wedstrijd volgen en blijven juichen voor Dinamo en contact houden."

"Als ik kijk naar de resultaten die we in Europa en in de competitie hebben behaald, kijk ik met veel trots terug. Het meest speciale moment in het Dinamo-shirt? Zeker de overwinning op Tottenham, een van de grootste overwinningen in de geschiedenis van Dinamo. Maar er waren nog meer grote wedstrijden en resultaten." Ivanušec heeft in totaal 172 wedstrijden gespeeld voor GNK Dinamo Zagreb, waarin hij 36 keer heeft gescoord en 19 assists heeft gegeven.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties