'Vader Gimenez helpt Idrissi aan club in Mexico'

'Vader Gimenez helpt Idrissi aan club in Mexico'

Oussama Idrissi heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Pachuca, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 27-jarige buitenspeler maakt transfervrij de overstap naar de Mexicaanse club. Idrissi hield zijn conditie op peil bij Feyenoord Onder 21.

De vader van Santiago Gimenez, Christian, tipte Pachuca over de transfervrije status van Idrissi. Zijn contract bij Sevilla werd ontbonden en kon daardoor op zoek naar een nieuwe werkgever. Pachuca had uiteindelijk het beste verhaal en wist de Marokkaanse international te overtuigen. Idrissi stond ook in de belangstelling van Anderlecht en er waren geruchten over een overstap naar Saudi-Arabië.

Idrissi leek lang tijdens het afgelopen transferwindow op weg naar Feyenoord, maar de Rotterdammers kozen ervoor te investeren in onder meer Luka Ivanušec. Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf afgelopen weekend nog aan dat de stadionclub als doel heeft waarde te creëren op het veld en daarom de voorkeur gaf om uiteindelijk geen huurdeal aan te gaan met Sevilla. De Spanjaarden bereikten daarna een akkoord met Idrissi over het ontbinden van zijn contract.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties