Transferupdates: Idrissi, Ivanusec, Til en Sinisterra

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam heeft maandagavond een korte update gegeven op Voetbal International over de transferontwikkelingen bij de Rotterdamse club. Een nieuwe samenwerking met Oussama Idrissi is een kwestie van tijd, rondom Luka Ivanusec staat alles vast, Guus Til is op dit moment geen thema, en Luis Sinisterra wordt een lastig verhaal.

Feyenoord is momenteel concreet in gesprek met Sevilla over een nieuwe samenwerking met Idrissi. De 27-jarige buitenspeler staat open voor een rentree in De Kuip, en ook de Spaanse club wil meewerken aan een nieuwe verhuurperiode. Trainer Arne Slot ziet de komst van Idrissi zitten, en er wordt snel een akkoord verwacht.

De deal tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb over de komst van Luka Ivanusec staat. Beide partijen hebben afspraken gemaakt, en ook de transfersom levert geen obstakel meer op. Wel moet de 24-jarige Kroaat nog zijn huidige werkgever helpen om de volgende ronde te bereiken in de strijd om een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

De deal tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb kan alleen stuklopen wanneer de Rotterdammers de stekker eruit trekken. Intern wordt de transfersom rond de tien miljoen euro gezien als een stevige investering. Aangezien het elftal behoefte heeft aan een nieuwe nummer tien en Ivanusec zijn beste periode heeft gehad als linksbuiten, kunnen er twijfels ontstaan of hij direct het niveau omhoog kan tillen als aanvallende middenvelder.

Leeds United is niet van plan om Luis Sinisterra te verhuren en mikt op een verkoop. De Engelsen maakten afgelopen seizoen een miljoenenbedrag over naar Feyenoord voor de komst van de buitenspeler, en ze willen een flink deel van de som terugverdienen. De Rotterdammers lijken hiermee kansloos, en Benfica of VfL Wolfsburg, die Sinisterra al langer volgen, komen eerder in aanmerking. De Championship wordt niet gezien als een competitie waar de Colombiaan kan excelleren, en een verkoop is daardoor bespreekbaar.

Krabbendam was maandagavond ook te gast in het praatprogramma Voetbalpraat van ESPN. De tafelgasten bespraken de misgelopen deal tussen Feyenoord en RB Leipzig over Lutsharel Geertruida. Het item is terug te kijken in de videoplayer.

Lees meer over
Luis Sinisterra Dennis te Kloese Oussama Idrissi Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties