Slot verklaart: ''Dilrosun was dichtbij een transfer''

Slot verklaart: ''Dilrosun was dichtbij een transfer''

Javairô Dilrosun maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord vanwege transferperikelen. De aanvaller heeft toestemming gekregen om te vertrekken uit De Kuip en was afgelopen vrijdag dichtbij een overstap. Uiteindelijk ging de overeenkomst niet door, zo vertelt trainer Arne Slot in gesprek met ESPN.

''Vrijdag kwam Dilrosun naar me toe. Op dat moment had hij de indruk dat hij dichtbij een transfer was'', vertelt Slot in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. ''Hij vroeg me of hij niet hoefde te trainen. Ik stemde daarmee in, omdat we verwachtten dat hij snel een nieuwe club zou vinden. Dat is uiteindelijk vrijdag niet gebeurd.''

''Daaropvolgend vertelde ik hem: als je op vrijdag niet hebt meegetraind, dan lijkt het alsof je niet volledig gefocust bent op Feyenoord. Het zou dan niet logisch zijn als je op zaterdag weer terugkomt om mee te trainen.'' Slot verwacht de buitenspeler maandag weer terug bij Feyenoord. ''Als Dilrosun tegen die tijd nog steeds hier is, zal hij gewoon weer aansluiten.''

Feyenoord behoudt nog steeds de mogelijkheid om in de komende tijd afscheid te nemen van Dilrosun. Bijvoorbeeld, de transfermarkt in Griekenland blijft nog enkele dagen open. Bovendien hebben clubs in Saudi-Arabië nog steeds de kans om spelers aan te trekken. Slot wacht af. "We zullen zien of hij weer bij het team zal aansluiten wanneer we over twee weken na de interlandperiode weer beginnen," zei Slot.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties