'Feyenoord zoekt oplossing: Dilrosun mag vertrekken'

'Feyenoord zoekt oplossing: Dilrosun mag vertrekken'

Feyenoord zoekt naar een oplossing voor de situatie van Javairo Dilrosun. De buitenspeler is overbodig geworden in de ploeg van trainer Arne Slot en mag van de Rotterdammers vertrekken uit De Kuip, zo meldt De Telegraaf.

Feyenoord verwacht zelfs vrijdagavond nog afscheid te kunnen nemen van Dilrosun. De krant maakt niet bekend of het om een definitieve transfer of een verhuurperiode gaat. Wanneer de Rotterdammers er niet in slagen om een nieuwe werkgever te vinden, is de Griekse club ook nog altijd een optie. De transfermarkt in Griekenland sluit namelijk pas op 11 september.

Feyenoord heeft met de komst van Ondrej Lingr en Luka Ivanusec nog meer opties gekregen. Bovendien heeft trainer Arne Slot Leo Sauer definitief bij de eerste selectie gevoegd, waardoor Dilrosun ook de komende maanden niet meer hoeft te rekenen op speelminuten. De 17-jarige Slowaak heeft namelijk een dusdanige ontwikkeling doorgemaakt dat hij Dilrosun in de hiërarchie voorbijgestreefd is.

Dilrosun heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro en verdient een aanzienlijk salaris. De buitenspeler werd afgelopen zomer overgenomen voor een bedrag van vier miljoen euro. In totaal heeft de linkspoot 45 wedstrijden gespeeld in het shirt van Feyenoord, waarin hij zes keer heeft gescoord en acht assists heeft gegeven.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties