'Dilrosun in verband gebracht met Olympiakos Piraeus'

'Dilrosun in verband gebracht met Olympiakos Piraeus'

Olympiakos Piraeus wordt door Griekse media in verband gebracht met Javairô Dilrosun. De 25-jarige buitenspeler komt de laatste weken amper meer aan spelen toe bij Feyenoord, en de club lijkt dan ook open te staan voor een vertrek van Dilrosun.

De transfermarkt in Nederland sluit vrijdag, maar Olympiakos Piraeus heeft langer de tijd om zaken te doen met Feyenoord. In Griekenland loopt het transferwindow door tot en met maandag 11 september, waardoor er voldoende tijd is om een eventuele transfer te bespreken.

Olympiakos Piraeus onderzoekt nu de mogelijkheden om Dilrosun te contracteren. Het is niet bekend of de huidige koploper in de Super League inzet op een definitieve overname of een huurconstructie. De linkspoot heeft een contract bij Feyenoord dat doorloopt tot medio 2026.

Negentien minuten
Dilrosun heeft dit seizoen slechts negentien officiële minuten gespeeld voor het eerste team van Feyenoord. De buitenspeler kreeg achttien minuten speeltijd in de Johan Cruijff Schaal en speelde één minuut tegen Sparta Rotterdam. Trainer Arne Slot heeft in de laatste wedstrijden de voorkeur gegeven aan de talentvolle aanvaller Leo Sauer.

Bovendien hoeft Dilrosun de komende weken ook niet op veel speeltijd te rekenen bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben zich versterkt op de transfermarkt. Met de komst van Luka Ivanušec en de extra opties door de aankomst van Ondrej Lingr lijkt een vertrek van Dilrosun de ideale oplossing voor alle betrokken partijen.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties