'Schijnbewegingen Smal ten spijt, deal is wel degelijk rond'

'Schijnbewegingen Smal ten spijt, deal is wel degelijk rond'

Gijs Smal speelt na dit seizoen in het shirt van Feyenoord. Dit bevestigt journalist Leon ten Voorde van Tubantia. Smal was er vrijdagmiddag snel bij om de berichtgeving over een akkoord te ontkennen, maar de geruchten kloppen wel degelijk.

"Smal beseft dat zijn aanstaande overgang naar Feyenoord wel heel vroeg naar buiten is gekomen, tien duels voor het einde van het seizoen," legt Ten Voorde uit. "Bovendien zal het hem ook niet lekker zitten dat het een dag voor de wedstrijd tegen Sparta in Rotterdam is gelekt. Maar zijn schijnbewegingen ten spijt, de deal is wel degelijk rond."

FC Twente hield al langer rekening met een transfervrij vertrek van Smal. De Tukkers waren maanden in onderhandeling om zijn aflopende contract te verlengen, maar op het laatste voorstel is niet meer gereageerd vanuit kamp Smal. Mede door een blessure aan het begin van het seizoen heeft de verdediger zijn niveau van vorig seizoen niet weten te halen; toen was hij goed voor tien assists en twee doelpunten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties