'PSG niet tevreden over defensie: Geertruida serieuze optie'

'PSG niet tevreden over defensie: Geertruida serieuze optie'

''PSG is verliefd op Lutsharel Geertruida!'' opent de Franse journalist van Foot Mercato het artikel over de verdediger van Feyenoord. Geertruida is een serieuze optie voor Paris Saint-Germain om de verdediging te versterken. De kampioen van Ligue 1 is niet tevreden over de achterhoede en intern valt de naam van de international van Oranje nadrukkelijk.

Geertruida wordt gezien als een uitstekend alternatief voor Achraf Hakimi. De rechtsback wordt niet alleen in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar de Fransen hebben ook geen back-up voor de international van Marokko. Geertruida past uitstekend in het profiel waar PSG momenteel naar op zoek is: een moderne vleugelverdediger met snelheid die ook aanvallend zijn bijdragen levert.

Foot Mercato meldt dat het losweken van Geertruida geen makkelijke opgave gaat worden. Clubs uit de Premier League en Duitsland azen namelijk ook op zijn handtekening. De verdediger van Feyenoord heeft een contract tot medio 2025, waardoor hij deze zomer verkocht gaat worden. Het is in De Kuip niet meer de vraag of Geertruida vertrekt, maar welke club de komende weken gaat toehappen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties