'Oud-Feyenoorders Fer en Azarkan maken overstap naar Al-Nasr'

'Oud-Feyenoorders Fer en Azarkan maken overstap naar Al-Nasr'

Leroy Fer en Marouan Azarkan gaan de overstap maken naar Al-Nasr SC. De twee oud-Feyenoorders staan op het punt om een contract te tekenen bij de club waar Alfred Schreuder als trainer werkzaam is. Dit meldt Voetbal International.

Na zijn vertrek bij Feyenoord tekende Fer een meerjarig contract bij Alanyaspor. De 34-jarige middenvelder is nu transfervrij en kan zonder transfersom de overstap maken naar Dubai. In totaal speelde Fer drie seizoenen bij de Süper Lig-club en kwam tot 89 wedstrijden.

De 22-jarige Azarkan zijn dienstverband bleef beperkt tot een seizoen bij FC Utrecht. De buitenspeler werd met hoge verwachtingen overgenomen van Feyenoord, maar kon mede door blessures geen onbetwistbare indruk maken. Volgens het weekblad maakt Azarkan voor een miljoen euro de overstap naar het Midden-Oosten.

Al-Nasr komt momenteel uit in de Pro League en moet niet verward worden met Al-Nassr waar Cristiano Ronaldo onder contract staat. De ploeg van Schreuder werd afgelopen seizoen zesde in de competitie. Al-Nasr gaat zich in Nederland voorbereiden op een nieuw seizoen met oefenwedstrijden tegen De Graafschap en TOP Oss.

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties