Alanyaspor bevestigt komst Fer

Alanyaspor bevestigt komst Fer

Leroy Fer mag zich definitief speler noemen van Alanyaspor. De middenvelder van Feyenoord maakt per direct de overstap naar de Turkse club. De Rotterdammers laten de ervaren Fer transfervrij vertrekken, maar kunnen nog wel rekenen op een bonus van enkele tonnen. Fer tekent daar een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een derde jaar.

Voor Fer is het de tweede keer dat hij afscheid neemt van Feyenoord. De middenvelder speelde eerst in de jeugd bij de Rotterdammers en maakte in 2007 zijn debuut in het eerste elftal. In 2011 maakte hij een transfer naar FC Twente. Na buitenlandse avonturen bij Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City keerde hij in 2019 weer terug bij Feyenoord en was met name onder trainer Dick Advocaat belangrijk op het middenveld.

Voor de 31-jarige Fer was er dit seizoen weinig perspectief meer. De middenvelder moest genoegen nemen met een plek op de bank. Trainer Arne Slot gaf op het middenveld de voorkeur aan Jens Toornstra en centraal achterin maakt Gernot Trauner een solide indruk. Voor beide partijen was een vertrek dan ook de beste oplossing.

Fer, veel succes in Turkije! ­čĄŁ

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties