'Newcastle United gaat zich alsnog melden bij Feyenoord'

'Newcastle United gaat zich alsnog melden bij Feyenoord'

Feyenoord moet serieus rekening houden met toenadering van Newcastle United voor Yankuba Minteh. De Engelsen kampen met diverse blessures en onderzoeken de mogelijkheden om de talentvolle buitenspeler eerder terug te halen naar de Premier League dan momenteel de bedoeling is.

Dit meldt het betrouwbare Telegraph vrijdagmiddag. Minteh staat tot aan het einde van het seizoen onder huurcontract bij Feyenoord. De Rotterdammers kunnen besluiten om toenadering van Newcastle United te weigeren. De Engelsen hebben namelijk geen optie in het contract om Minteh tijdens de winterstop al terug te halen.

Wel is het mogelijk dat Feyenoord en Newcastle United elkaar vinden in een oplossing, en Minteh zijn ontwikkeling doorzet na de winterstop bij de nummer zeven in Engeland. Trainer Eddie Howe kampt met een blessuregolf in zijn selectie en afgelopen dinsdag in de Champions League ontbraken er meer dan tien spelers. Minteh wordt gezien als een geschikte versterking aangezien het vanwege de Financial Fair Play regels geen grote transfers kan doen tijdens de winterstop.

Feyenoord heeft een leenvergoeding betaald aan Newcastle United tot het einde van het seizoen. Daarbij zijn geen afspraken gemaakt voor een vroegtijdig vertrek. Wanneer de Engelsen over de brug komen met een geldbedrag, kan Feyenoord wel eens op andere gedachten komen. Newcastle United onderzoekt nu de mogelijkheden en is van plan zich spoedig te melden bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties