Italiaanse media strooien met Feyenoord-geruchten

Italiaanse media strooien met Feyenoord-geruchten

Santiago Gimenez, Calvin Stengs, Timon Wellenreuther en Igor Paixão worden de laatste dagen veelvuldig genoemd in de Italiaanse media. Vooral de spits van Feyenoord wordt al enkele dagen gelinkt aan een overstap naar de Serie A. Voorlopig gaat het vooralsnog om onbevestigde geruchten.

Santiago Gimenez
Bij Napoli wordt Gimenez gezien als realistische opvolger van Victor Osimhen, zo meldt FIFA-zaakwaarnemer Vincenzo Morabito. "Op dit moment wacht iedereen in Engeland op Osimhen. Verrassend genoeg werd er vorig jaar meer over hem gesproken dan dit jaar.," vertelt hij tegenover Kiss Kiss Napoli. "Volgens mijn informatie heeft Napoli al het voorwerk gedaan met Gimenez. Wanneer Osimhen vertrekt, zal de club uit Napels de aanvaller van Feyenoord halen."

Volgens databureau Transfermarkt.nl is de marktwaarde van Gimenez in de afgelopen maanden met tien miljoen gedaald. Morabito denkt dan ook dat Napoli minder dan veertig miljoen euro hoeft te betalen. "Volgens mij sluiten ze de deal voor 35 miljoen euro. Ze hebben met de agenten gesproken, ik heb contacten in Nederland en mij is verteld dat de deal al goed voorbereid is. Natuurlijk is deze transfer afhankelijk van het vertrek van Osimhen."

Calvin Stengs
Stengs wordt nadrukkelijk gevolgd door SS Lazio. Volgens Corriere dello Sport ziet sportief directeur Angelo Fabiani in de middenvelder van Feyenoord de ideale opvolger van Luis Alberto, die op het punt staat om een overstap te maken naar Al Duhail. De Italianen verwachten dat een bedrag van vijftien miljoen euro voldoende is om Stengs los te weken in De Kuip. De 25-jarige linkspoot beschikt nog over een contract tot medio 2027 in Rotterdam.

Igor Paixão
AS Roma volgt de ontwikkelingen van Paixão. Trainer Daniele De Rossi wil de selectie versterken met een buitenspeler en de Braziliaan past perfect in het profiel dat is opgesteld. Dit weet Corriere dello Sport te melden. AS Roma doet momenteel het voorbereidende werk om te kijken of een transfer van Paixão realistisch is. De Rossi wil de aanvaller van Feyenoord dolgraag aan zijn selectie toevoegen. Italiaanse media hebben het over een bedrag van achttien miljoen euro.

Timon Wellenreuther
Inter Milan en AS Roma volgen de ontwikkelingen van Wellenreuther op de voet. Sinds Sky Sports bekend heeft gemaakt dat de doelman van Feyenoord voor een bedrag van twee miljoen euro kan vertrekken, schrijven de Italiaanse media vooral over AS Roma. De Romeinen willen de selectie versterken met een tweede doelman. Het is echter de vraag of de Duitser zit te wachten op een nieuwe reserve-rol in de Serie A. Hij heeft aangegeven alleen een transfer te maken om elders eerste keeper te worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties