'Here we go: Wieffer maakt miljoenentransfer naar Premier League'

'Here we go: Wieffer maakt miljoenentransfer naar Premier League'

Mats Wieffer maakt definitief de overstap naar Brighton & Hove Albion. Feyenoord heeft een akkoord weten te bereiken over een transfersom nadat er eerder een mondelinge overeenkomst was tussen beide partijen. Wieffer heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Engelse club en gaat na een medische keuring gepresenteerd worden. Dit meldt Fabrizio Romano.

Feyenoord en Brighton hebben een akkoord bereikt over een transfersom van dertig miljoen euro, die in de toekomst nog kan oplopen met enkele miljoenen door bonussen. Daarnaast is er ook een doorverkooppercentage bedongen. Excelsior en FC Twente profiteren mee in de miljoenendeal. De Kralingers hebben een doorverkooppercentage van vijftien procent, terwijl de Tukkers recht hebben op een opleidingsvergoeding.

Liverpool FC is hiermee definitief te laat. De Telegraaf meldde dat Arne Slot en de Engelse clubs er alles aan deden om Wieffer te overtuigen, maar grijpen mis. Wieffer had bij Feyenoord een doorlopend contract en werd in 2022 door de stadionclub opgepikt bij Excelsior. Wieffer werd overgenomen voor een bedrag van iets meer dan 555.000 euro en is nu de nieuwe recordtransfer van Feyenoord. De 24-jarige middenvelder gaat een vijfjarig contract ondertekenen in Engeland.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties