'Feyenoord bedingt doorverkooppercentage bij transfer Wieffer'

'Feyenoord bedingt doorverkooppercentage bij transfer Wieffer'

Mats Wieffer wordt de komende jaren voetbalmiljonair in Engeland. Dit schrijft De Telegraaf. De 24-jarige middenvelder is donderdagavond in het vliegtuig gestapt om zijn transfer naar Brighton & Hove Albion af te ronden. De krant weet te melden dat Wieffer voor vijf jaar gaat tekenen bij de club in de Premier League.

Feyenoord ontvangt een vast bedrag van dertig miljoen euro en dat kan in de toekomst nog aanzienlijk oplopen. Nu is ook bekend dat er naast bonussen ook een doorverkooppercentage is bedongen tijdens de onderhandelingen met Brighton. Algemeen directeur Dennis te Kloese was vandaag in Engeland om het maximale uit de deal te slepen.

Liverpool FC heeft zich op het laatste moment nog gemeld bij de zaakwaarnemer van Wieffer. De club van trainer Arne Slot wilde de 24-jarige middenvelder overtuigen om niet voor Brighton, maar voor The Reds te kiezen. Uiteindelijk kiest Wieffer voor Brighton met de nieuwe trainer Fabian Hürzeler aan het roer. De Duitser wil op een manier gaan spelen die volledig past bij de international van Oranje.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties