'Hellas Verona volgende club met belangstelling voor Boženík'

'Hellas Verona volgende club met belangstelling voor Boženík'

Feyenoord beschikt nog altijd over een percentage van de transferrechten van Róbert Bozeník en hoopt daarom op een transfer van de Slowaakse spits. Na eerder berichtgeving over de belangstelling van Sevilla FC en OSC Lille meldt journalist Fabrizio Romano nu over concrete belangstelling van Hellas Verona in de oud-Feyenoorder.

Hellas Verona heeft de onderhandelingen met Boavista inmiddels geopend. Bozeník kan in Italië de opvolger worden van Milan Đurić, die de overstap gaat maken naar Monza. De spits moet een bedrag van rond de zes miljoen euro gaan opleveren. De Rotterdammers beschikken over twintig procent van de transferrechten.

Bozeník werd door Feyenoord verhuurd aan Boavista. De Portugezen zagen toekomst in de spits en lichtten daarom de koopoptie van 2,5 miljoen euro. Tijdens de eerste seizoenshelft was Boženík zeven keer trefzeker en gaf hij twee assists in zeventien wedstrijden, en daardoor speelde hij zich in de kijker van diverse Europese clubs.

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties