'Gil Vicente tevreden met Touré en wil koopoptie lichten'

'Gil Vicente tevreden met Touré en wil koopoptie lichten'

Gil Vicente wil de koopoptie in het contract van Feyenoord-huurling Tidjany Toure gaan lichten, zo meldt 1908.nl. De 21-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2022 over naar Rotterdam om te spelen in Feyenoord Onder 21, maar vanaf het begin van het huidige seizoen mocht de Fransman zich verder ontwikkelen in Portugal.

Touré staat bij Feyenoord onder contract tot medio 2025 en volgens Transfermarkt.com heeft hij een marktwaarde van ongeveer een half miljoen euro. De huidige nummer veertien van de Liga Portugal is dusdanig tevreden met de inbreng van de aanvaller dat hij snel een meerjarig contract mag tekenen. Touré doorliep tot de zomer van 2022 de jeugdopleiding van Paris Saint Germain om vervolgens een half seizoen voor Feyenoord O21 te spelen. Vorig seizoen werd hij in de tweede seizoenshelft uitgeleend aan FC Dordrecht.

De Fransman wisselt dit seizoen invalbeurten af met een paar basisplaatsen bij Gil Vicente FC. In totaal speelde hij tot nu toe 25 wedstrijden, scoorde hij twee doelpunten en gaf hij één assist. Touré heeft geen officiële minuten gemaakt in het eerste elftal van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties