Feyenoord-target Bitello tekent tot medio 2028 in Rusland

Feyenoord-target Bitello tekent tot medio 2028 in Rusland

João Paulo Bitello kan van het scoutingslijstje van Feyenoord worden geschrapt. De Rotterdammers hebben afgelopen zomer een bod uitgebracht op de aanvallende middenvelder van Grêmio, maar beide partijen slaagden er uiteindelijk niet in om een akkoord te bereiken. Nu maakt de Braziliaan definitief de overstap naar Rusland.

Bitello heeft een contract getekend dat loopt tot medio 2028 bij Dinamo Moskou, zo bevestigen de Russen via sociale media. Feyenoord had een bod uitgebracht van ongeveer zeven miljoen euro voor de 23-jarige middenvelder. De nummer twee uit de Premjer-Liga slaagde er uiteindelijk in om een akkoord te bereiken over een transfersom van tien miljoen euro.

Algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese was gecharmeerd van Bitello, maar inmiddels is duidelijk dat Feyenoord zich in de winterstop niet meer hoeft te melden voor de middenvelder, die ook als aanvallende middenvelder en als links- en rechtsbuiten kan spelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties