'Feyenoord ontvangt openingsbod op Wieffer'

'Feyenoord ontvangt openingsbod op Wieffer'

Feyenoord heeft een openingsbod ontvangen op Mats Wieffer. Brighton & Hove Albion FC is bereid miljoenen te betalen om de middenvelder los te weken uit De Kuip. Het is niet bekend hoe hoog het eerste bod uit Engeland is. Dit meldt 1908.nl.

Brighton & Hove Albion FC is de eerste club die concrete stappen zet voor de komst van de 24-jarige Wieffer. De Engelsen volgen de middenvelder al anderhalf jaar en zijn overtuigd geraakt. De Rotterdammers verlangen een bedrag van dertig miljoen pond voor de international van Oranje.

Wanneer het tot een transfer komt, moet Feyenoord een deel afstaan aan Excelsior. De Kralingers hebben een doorverkooppercentage bedongen van vijftien procent. De stadionclub nam Wieffer in de zomer van 2022 voor ruim vijf ton over van Excelsior. Wieffer ziet een overstap naar de Premier League zitten.

Wieffer is net teruggekeerd van zijn vakantie en wacht de ontwikkelingen rustig af. De middenvelder werd ook gelinkt aan AC Milan, Atlético Madrid en enkele clubs uit Engeland. Het is Brighton & Hove Albion FC dat nu wil doorpakken en concrete stappen neemt om het lopende contract tot 2027 af te kopen.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties