'Feyenoord mikt op terugkeer Sinisterra'

'Feyenoord mikt op terugkeer Sinisterra'

Feyenoord hoopt te stunten en Luis Sinisterra terug te halen naar De Kuip. Dat meldt 1908.nl. De club praat momenteel met zijn huidige club Leeds United over een mogelijke huurtransfer. Dat de mogelijkheid zich voor doet, heeft vermoedelijk te maken met de degradatie van de Engelse club.

Sinisterra speelde in de eerste twee wedstrijden van dit seizoen mee bij Leeds United, maar was afgelopen weekend niet aanwezig bij de uitwedstrijd tegen Birmingham City. Volgens de officiële lezing was hij geblesseerd, maar mogelijk speelt er meer rond de Colombiaan. "Er komt een tijd dat we over zijn situatie gaan praten", zei trainer Daniel Farke rond dat duel. "Ik vel geen oordelen en vertel er verder niets over."

Recordtransfer en blessureleed
Een jaar geleden maakte Sinisterra juist de overstap van Feyenoord naar Leeds United. Het leverde de Rotterdammers een recordbedrag (inmiddels verbroken door Orkun Kökcü) op van 25 miljoen euro. Het eerste jaar van de Colombiaan was echter geen groot succes. In de wedstrijden die hij speelde, maakte Sinisterra vaak indruk, maar door blessures miste hij een groot deel van het seizoen. In totaal speelde hij 22 wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 1 assist gaf.

Uiteraard heeft Feyenoord zelf betere herinneringen aan Sinisterra. De aanvaller had na zijn komst naar Rotterdam in 2018 even tijd nodig om aan te haken, maar groeide uiteindelijk uit tot een van de belangrijkste spelers in het elftal dat in 2022 de finale van de Conference League bereikte. In vier seizoenen tijd kwam Sinisterra tot 113 officiële wedstrijden, 35 doelpunten en 29 assists in het shirt van Feyenoord.

Transferplannen Feyenoord
Feyenoord hoopt ook nog altijd Luka Ivanusec vast te leggen. De Kroaat speelt ook als linksbuiten, maar zou in De Kuip waarschijnlijk als nummer 10 aangetrokken worden. De mogelijke komst van Oussama Idrissi zou wel van de baan zijn, wanneer het Feyenoord lukt om Sinisterra terug te halen.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties