'Feyenoord maakt keuze en start onderhandelingen met Manchester City'

'Feyenoord maakt keuze en start onderhandelingen met Manchester City'

Feyenoord wil de blessure van Justin Bijlow in de selectie opvangen met de komst van Mikki van Sas, zo meldt 1908.nl. De 19-jarige Sas moet de tweede doelman worden in de selectie van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de onderhandelingen gestart met Manchester City over een directe transfer.

Manchester City staat open voor een transfervrij vertrek van Sas, maar doet dat wel onder diverse voorwaarden. Feyenoord gaat daar niet direct mee akkoord en hikt vooral aan tegen een eventuele terugkoopoptie. Beide clubs zijn momenteel in gesprek over de doelman die in Nederland uitkwam voor FC Utrecht.

Feyenoord had ook Nick Marsman op het oog om de selectie te versterken. Echter, met het oog op de toekomst is Van Sas de ideale optie voor de Rotterdammers. Feyenoord hoopt de talentvolle doelman van Manchester City voor meerdere jaren te contracteren. De verwachtingen zijn dat beide partijen spoedig tot een akkoord gaan komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties