‘Feyenoord denkt aan terugkeer van Marsman’

‘Feyenoord denkt aan terugkeer van Marsman’

Feyenoord moet het de komende negen weken stellen zonder Justin Bijlow. De doelman van de Rotterdammers raakte opnieuw geblesseerd aan zijn pols en moet daardoor lang revalideren. Trainer Arne Slot gaf afgelopen week aan dat hij dolgraag een vervanger wil halen op de transfermarkt, maar dat de situatie wel ingewikkeld is.

Nick Marsman en Mikki van Sas worden gezien als serieuze opties, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Marsman stond eerder al onder contract bij Feyenoord en is op dit moment transfervrij. De 19-jarige Van Sas komt op uit voor de beloften van Manchester City en werd door de Engelsen opgehaald uit de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Trainer Slot gaf afgelopen zondag aan dat het vinden van een nieuwe doelman een lastige situatie is. ''Sommige keepers zullen natuurlijk nooit in een situatie willen belanden waarin ze van een tweede positie als doelman naar een derde of vierde positie gaan. Dat is iets waar je van tevoren over kunt nadenken.'' Het is de vraag of Marsman, die na een avontuur in Amerika, zit te wachten op een nieuwe rol als reservedoelman in De Kuip. Timon Wellenreuther wordt nog altijd beschouwd als de eerste doelman.

De beste optie voor Feyenoord is
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties