'Manchester City legt financieel voorstel neer bij Feyenoord'

'Manchester City legt financieel voorstel neer bij Feyenoord'

Bij Feyenoord worden momenteel twee namen besproken als het gaat om een tijdelijke vervanger voor Justin Bijlow in de selectie. De transfervrije doelman en oude bekende Nick Marsman is er daar één van, en ook de naam van Mikki van Sas zingt rond in De Kuip.

Van Sas staat onder contract bij Manchester City en kan door Feyenoord gratis worden opgehaald, zo meldt 1908.nl. De 19-jarige doelman maakte in het seizoen 2020 de overstap van FC Utrecht naar Manchester City en wordt nog altijd gezien als een veelbelovende doelman voor de toekomst. Als Feyenoord besluit om Van Sas op te halen, eist de koploper in de Premier League een terugkoopoptie.

Manchester City vraagt ook een bonus van één miljoen euro wanneer Van Sas een bepaald aantal wedstrijden speelt in het eerste elftal van Feyenoord. Daarnaast willen de Engelsen een doorverkooppercentage van 35% opnemen in het contract. Als de stadionclub de eisen van Manchester City te hoog vindt, is het huren van de talentvolle doelman voor één seizoen ook een bespreekbare optie.

De beste optie voor Feyenoord is
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties