'Feyenoord legt huurvoorstel inclusief koopoptie neer voor Williams'

'Feyenoord legt huurvoorstel inclusief koopoptie neer voor Williams'

Nottingham Forest heeft een eerste voorstel van Feyenoord ontvangen. De Rotterdammers willen de talentvolle verdediger Neco Williams op huurbasis overnemen, inclusief een optie tot koop. De nummer vijftien uit de Premier League heeft het voorstel van de stadionclub in beraad. Dit meldt 1908.nl.

Williams staat positief tegenover een tijdelijke overstap naar Feyenoord. De international van Wales hoeft mede door flinke concurrentie niet te rekenen op veel speelminuten bij Nottingham Forest. De Engelsen zijn bereid om mee te denken met de 22-jarige Williams, die zijn zaken laat behartigen door het spelersmakelaarskantoor Wasserman van Rob Jansen.

Nottingham Forest weegt momenteel de opties af en heeft het voorstel van Feyenoord niet direct van tafel geveegd. Cruciaal is het verloop van de Africa Cup. De Engelsen moeten namelijk Ola Aina (Nigeria) en Serge Aurier (Ivoorkust) missen vanwege interlandverplichtingen. De verwachtingen zijn dat een eventuele uitschakeling van Ivoorkust en/of Nigeria de deal in een stroomversnelling kan brengen.

Wanneer Williams daadwerkelijk naar Feyenoord komt, kan dat worden gezien als een prima slag op de transfermarkt. De rechtspoot heeft een actuele marktwaarde van zeventien miljoen euro en staat bij de Engelsen nog tot medio 2026 onder contract. Williams is afkomstig uit de jeugdopleiding van Liverpool, is een seizoen verhuurd aan FC Fulham en werd uiteindelijk door Nottingham Forest voor een bedrag van twintig miljoen euro gecontracteerd.

Feyenoord alleen concreet voor Williams
Feyenoord hoopt de selectie in de wintertransferwindow nog altijd te versterken met een aanvaller en een rechtsback. Williams moet de gewenste aanwinst achterin worden, en voor een buitenspeler zijn de Rotterdammers op dit moment nog voor niemand concreet in de markt. In de wandelgangen vallen diverse namen, en de interesse in Luciano Rodríguez is er. Alleen niet zo concreet als door journalist Germán García Grova donderdagavond werd gecommuniceerd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties