'Feyenoord gaat gas geven op transfermarkt en zich spoedig melden'

'Feyenoord gaat gas geven op transfermarkt en zich spoedig melden'

Bij Feyenoord wordt er de komende maanden vuurwerk verwacht op de transfermarkt. Algemeen directeur Dennis te Kloese en trainer Brian Priske evalueren de komende periode de mogelijke aanwinsten en leggen de laatste hand op de manier waarop de selectie versterkt moet worden. Supporters kunnen enkele 'inkomende transferklappers' verwachten, meldt 1908.nl.

Oussama El Azzouzi is een van de aanwinsten waarvoor Feyenoord zich op korte termijn officieel gaat melden. De Rotterdammers zien in de middenvelder van Bologna FC de opvolger van de vertrokken Mats Wieffer. De international van Marokko wordt omschreven als 'topoptie' om de selectie van Priske te versterken. El Azzouzi heeft een contract tot 2027 met een optie op nog een jaar, waardoor er stevig onderhandeld moet worden met de club uit de Serie A.

Feyenoord gaat zich naast de verdedigende middenvelder ook nadrukkelijk roeren voor een linksachter en een rechtsbuiten, maar daar blijft het qua inkomende transfers niet bij. Het is vooral afwachten welke topclubs gaan doorpakken. David Hancko staat in de belangstelling van Atletico Madrid, terwijl ook Justin Bijlow onlangs genoemd werd als tweede keeper bij Liverpool FC. Daarnaast bevestigde Calvin Stengs afgelopen weekend de interesse van SS Lazio.

Nu het einde van de Copa America en het EK nadert, beginnen de clubs langzaam op gang te komen op de transfermarkt. Voor Feyenoord is dit ook goed nieuws, want met een brede selectie is het ook zaak om enkele uitgaande transfers te realiseren en spelers te verhuren. Marcos Lopez mag vertrekken en Marcus Pedersen wordt actief aangeboden door zijn zaakwaarnemer. Aan het einde van de voorbereiding moeten ook de prestaties van Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui geëvalueerd worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties