'Feyenoord en Grêmio niet langer in gesprek over Bitello'

'Feyenoord en Grêmio niet langer in gesprek over Bitello'

João Paulo Bitello is geen onderwerp van gesprek meer binnen Feyenoord. De Rotterdammers zullen in de laatste dagen van de transfermarkt geen toenadering meer zoeken tot de 23-jarige middenvelder. Volgens Jeremias Wernek is de mogelijke deal tussen Grêmio en Feyenoord definitief afgeketst.

Trainer Arne Slot bevestigde vrijdagmiddag tijdens de persconferentie dat Feyenoord klaar is op de transfermarkt. De supporters kunnen nu alleen nog een vervanger verwachten voor de geblesseerde Justin Bijlow. Wanneer er geen verdere spelers verkocht worden, dan doet Feyenoord geen grote aankopen meer. Slot voegde er wel aan toe dat Feyenoord blijft loeren op buitenkansjes.

Afgelopen week heeft Feyenoord een bod van zeven miljoen euro neergelegd bij Grêmio voor zeventig procent van de transferrechten. De Brazilianen hebben een tegenvoorstel gedaan, maar daar is vanuit Rotterdam niet positief op gereageerd. Wernek schrijft op zijn website: "De informatie die ik heb verkregen, wijst erop dat de deal is afgeketst vanwege een meningsverschil over de transferwaarde."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties