'Absentie Bijlow minder lang dan werd gevreesd'

'Absentie Bijlow minder lang dan werd gevreesd'

Met de komst van Ondrej Lingr en Luka Ivanusec naar Feyenoord is de selectie in de ogen van Arne Slot rond. De trainer heeft geen specifieke wensen neergelegd bij algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese voor de verdediging, aanval of middenveld. De stadionclub gaat alleen nog de transfermarkt op voor een vervanger van Justin Bijlow.

''Of we nu klaar zijn op de keeper na?'' begint Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ja, behoudens het feit dat zich altijd nog een buitenkansje kan voordoen. En er is nog een wens op een keeper, maar dat wist iedereen al. Ik denk dat Dennis te Kloese nog geen keeper heeft benaderd, maar we kijken daar naar.''

Bij Feyenoord was de vrees dat Justin Bijlow dit jaar niet meer in actie zou komen, maar die verwachtingen zijn bijgesteld. De Rotterdammers mikken nu op een terugkeer van Bijlow eind oktober. De transferplannen omtrent een nieuwe keeper worden dan ook bijgesteld. Feyenoord beschikt op dit moment over Mannou Berger (derde doelman), Kostas Lamprou (tweede doelman) en Timon Wellenreuther (eerste doelman).

''Stel we bellen nu een keeper en zeggen: je bent als je tekent tweede of derde keeper bij Feyenoord, maar als Justin terug is zak je een plek'', beschrijft Slot de huidige situatie van Feyenoord. ''Dan zullen niet veel keepers die nu ergens spelen ja zeggen. Dus het is echt zoeken. Maar we zijn er mee bezig.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties