'Feyenoord brengt bod uit op Argentijnse spits'

'Feyenoord brengt bod uit op Argentijnse spits'

Julián Carranza moet de volgende versterking worden van Feyenoord. De Rotterdammers hebben een openingsbod neergelegd bij Philadelphia Union. Dit meldt 1908.nl. Het is niet bekend hoeveel de stadionclub over heeft voor de Argentijn met een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro.

Carranza heeft recent op hoofdlijnen een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Feyenoord. De 24-jarige aanvaller staat tot het einde van dit kalenderjaar onder contract bij de Amerikaanse club Philadelphia Union, waardoor de verwachtingen zijn dat Carranza voor een lichte transfersom is op te halen.

Afhankelijk van de houding van Philadelphia Union is een transfervrije komst van Carranza in de winterstop ook een serieuze optie. Feyenoord heeft de wens om het seizoen in te gaan met drie volwaardige spitsen. Wanneer Santiago Gimenez vertrekt, dan gaat Feyenoord opnieuw de markt op voor een aanvaller.

Carranza speelde dit seizoen twaalf wedstrijden in de MLS en wist daarin zes keer te scoren. De rechtspoot speelde in totaal 112 wedstrijden in de Amerikaanse competitie en maakte daarin 37 doelpunten en gaf 14 assists. Naast Philadelphia Union kwam Carranza ook uit voor Banfield en Inter Miami.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties