'Excelsior start onderhandelingen met Feyenoord over Groen'

'Excelsior start onderhandelingen met Feyenoord over Groen'

Nesto Groen kan zijn carrière vervolgen bij Excelsior. De Kralingers gaan zich vandaag melden bij Feyenoord om te onderhandelen over de talentvolle negentienjarige spits. Dit meldt 1908.nl. Excelsior ziet in Groen de beoogd opvolger van Troy Parrott.

De kans dat Groen daadwerkelijk de overstap gaat maken naar Excelsior is groot. De stadsgenoot heeft namelijk de medische keuring al ingepland waardoor er een snel akkoord wordt verwacht tussen alle partijen. Feyenoord wil wel een optie opnemen om Groen terug te kunnen halen wanneer Excelsior besluit om zaken te doen in de toekomst met andere clubs.

Voor Groen zijn ontwikkeling is de Keuken Kampioen Divisie een ideaal platform. Afgelopen seizoen was de rechtspoot voornamelijk actief in Feyenoord Onder 21 en trainde regelmatig mee met het eerste elftal, maar maakte zijn officiële debuut nog niet. Wel dat de spits een aantal keer mee tijdens een oefenwedstrijd. Groen heeft een contract tot medio 2026 in De Kuip.

De uit Spijkenisse afkomstige Groen begon zijn voetbalcarrière bij VV Spijkenisse en stapte op negenjarige leeftijd over naar Feyenoord Academy. Op Varkenoord doorliep hij alle teams vanaf Feyenoord Onder 10.

Lees meer over
Nesto Groen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties