'Europese topclubs volgen Gimenez nog altijd met veel interesse'

'Europese topclubs volgen Gimenez nog altijd met veel interesse'

Hoewel Santiago Gimenez dit kalenderjaar nog niet echt indruk heeft gemaakt in het shirt van Feyenoord, volgen diverse grootmachten van het Europese voetbal de spits met veel interesse. In Mexico verwacht men dat de 23-jarige Feyenoorder komende zomer nog altijd een mooie stap gaat maken. In de bekerfinale van zondag is het aan Gimenez om te bewijzen dat hij het scoren nog altijd niet is verleerd.

Volgens het Mexicaanse Record zijn Arsenal, Juventus en Atlético Madrid geïnteresseerd in de diensten van Gimenez. Enrique Beas, de directeur van het nieuwsmedium, weet met zekerheid te melden dat de spits van Feyenoord de beslissing heeft genomen om, ondanks zijn huidige vorm, komende zomer een volgende stap te maken. Daarbij is er al gesproken met de eerdergenoemde clubs uit Spanje, Italië en Engeland. Momenteel tonen de clubs wel 'verschillende niveaus van interesse', waarbij Arsenal het meest concreet is. Een zekerheid is dat ze alle drie Gimenez als versterking willen hebben.

Men weet aan het nieuws ook toe te voegen dat Gimenez door FC Barcelona en Real Madrid nadrukkelijk werd gevolgd. In de Spaanse hoofdstad vindt het bestuur het verstandiger als de spits eerst nog een tussenstap neemt, terwijl bij de nummer twee van de LaLiga er geen financiële mogelijkheden zijn om de Mexicaan te halen. Gimenez heeft nog een contract tot medio 2027 en volgens transfermarkt.com beschikt hij over een marktwaarde van 45 miljoen euro.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties