Engelse journalist weerlegt geruchten Gimenez en Tottenham

Engelse journalist weerlegt geruchten Gimenez en Tottenham

Santiago Gimenez staat niet op de shortlist van Tottenham Hotspur. Dat meldt de Engelse journalist Alasdair Gold, die de club op de voet volgt. De Feyenoorder wordt geregeld genoemd als het gaat om de spitsenzoektocht van Spurs, maar volgens Gold is dat onterecht.

Tottenham is nog altijd op zoek naar een opvolger van Harry Kane, die een jaar geleden al naar Bayern München vertrok. Gimenez geldt voor veel Europese topclubs als een interessante speler, en ook rond Spurs leek iets te spelen. Dat de Feyenoorder in april bij een wedstrijd van de club werd gespot, wakkerde de geruchten verder aan en de afgelopen 24 uur schreven Mexicaanse media zelfs dat een overstap erg dichtbij is.

Volgens Gold is hier echter niets van waar en staat Gimenez niet op de lijst. In plaats daarvan lijkt het waarschijnlijk dat Spurs voor de Canadese Lille-aanvaller Jonathan David zal gaan. De journalist noemt ook enkele andere namen, maar David is de enige die zeker de belangstelling van de club geniet.

Tottenham is niet de enige club aan wie Gimenez de afgelopen periode werd gelinkt. Ook Napoli en AC Milan werden deze maand ook al in verband gebracht met de 23-jarige spits. Momenteel is Gimenez met Mexico actief op de Copa América en duurt het dus mogelijk nog even voor er meer duidelijk wordt over zijn toekomst.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties