'Atlético meldt zich met verbeterd bod bij Feyenoord'

'Atlético meldt zich met verbeterd bod bij Feyenoord'

Atlético Madrid geeft de strijd om David Hancko alles behalve op. De Spanjaarden hebben zich met een verbeterd bod gemeld bij De Kuip nadat het openingsbod van twintig miljoen euro inclusief bonussen werd geweigerd door Feyenoord. Dit meldt 1908.nl.

De nieuwe aanbieding ligt rond de 25 miljoen euro en dat wordt ook niet als voldoende beschouwd door Feyenoord. De stadionclub aast op een bedrag van minimaal 35 miljoen euro, wat momenteel ook zijn geschatte marktwaarde is. Hancko heeft een doorlopend contract tot medio 2028 waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese een uitstekende onderhandelingspositie heeft.

Hancko heeft via zaakwaarnemer Branislav Jašurek aangegeven open te staan voor een overstap naar Atlético Madrid. Het is voor de Spanjaarden een reden om dan ook niet op te geven. Al is het de vraag of een bedrag van rond de veertig miljoen euro behaald gaat worden. Jašurek was onlangs duidelijk over de vraagprijs van Feyenoord.

''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven, Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau'', sprak de zaakwaarnemer in gesprek met Relevo. ''David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties