Zaakwaarnemer Senesi: "Het grootste obstakel blijft zijn prijskaartje"

Zaakwaarnemer Senesi: "Het grootste obstakel blijft zijn prijskaartje"

Marcos Senesi is een van de Feyenoorders die deze zomer tegen een hoog bedrag zouden kunnen vertrekken. Toch lijkt de club de Argentijn niet graag kwijt te willen. Zaakwaarnemer Danilo Caravello legt aan SerieANews.com uit dat de hoge vraagprijs van Feyenoord de vele geïnteresseerde clubs tot dusver afschrikt.

"Marcos is een sterke speler, een Argentijns international", begon hij. "Het grootste obstakel blijft echter zijn prijskaartje, want het is nooit makkelijk om een deal te sluiten met een Nederlandse club. Senesi is een speler waar veel teams interesse in hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht. Dat is omdat de clubs hem niet willen of kunnen betalen, óf omdat Feyenoord hem niet wil verkopen."

Senesi geniet vooral veel belangstelling uit Italië, maar ook Newcastle United wordt inmiddels genoemd. "Die geruchten verbazen me niet, zeker gezien de marktwaarde van de speler. Als Engelse clubs hem willen binnenhalen, zal dat ze ook lukken. Ze kunnen meer voor hem betalen dan clubs uit andere competities."

Senesi ligt bij Feyenoord nog vast tot 2023, met in zijn contract de optie om daar nog één jaar aan vast te plakken. De Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport schreef eerder op de dag dat het geïnteresseerde Napoli voor zijn komst 20 miljoen euro zou moeten betalen.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties