Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven"

Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven"

Amir Hashemi, de zaakwaarnemer van Alireza Jahanbakhsh, heeft tegenover Tasnimnews laten weten dat de aanvaller graag bij Feyenoord blijft. Vrijdag vertelde de vleugelspeler zelf al alle reden te hebben om te blijven en daar ziet Hashemi geen verandering in komen.

"De enige competitie waar Jahanbakhsh nog nooit in heeft gespeeld is in de Champions League", begint Hashemi. "Zijn voorkeur is om bij Feyenoord te blijven en te ervaren hoe het is om op een nog hoger niveau te spelen. Alireza heeft een 1+1 jaar contract (tot medio 2024 met optie tot nog een jaar vanuit Feyenoord, Red.). Ik spreek waarschijnlijk ergens in de komende dagen met de club over hun plannen."

Natuurlijk weet Hashemi zelf ook dat de voetballerij onvoorspelbaar is, echter zijn er wel hoge eisen om te kunnen denken over een eventuele transfer. "Als Alireza gaat vertrekken moet hij een goed bod krijgen met een hoog niveau, uit een 'gezonde' omgeving, met geschikte culturele details en tot slot ook financieel goed."

Vertrouwen
Jahanbakhsh wordt regelmatig toegezongen door de fans en dat vertrouwen voelt hij ook, zo vertelt Hashemi. "De club, van directeur tot technische staf, heeft veel vertrouwen in Alireza. Een ander belangrijk ding is dat de fans nu blij zijn met Alireza, zowel technisch als moreel. Ook is het belangrijk dat hij een goede en hechte band heeft met zijn teamgenoten. Hij voelt zich erg goed bij Feyenoord en dat is een van de belangrijkste factoren voor een topsporter."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties