Jahanbakhsh ziet vreugde bij Het Legioen: "Het kan voor mij niet beter"

Jahanbakhsh ziet vreugde bij Het Legioen: "Het kan voor mij niet beter"

Alireza Jahanbakhsh is bij veel fans van Feyenoord erg geliefd om zijn grote werklust en de vrolijkheid die hij uitstraalt. Zelf was de vleugelspeler ook heel belangrijk in het kampioenschap. Met zijn doelpunten tegen PSV en FC Utrecht wist hij belangrijke punten binnen te halen.

"Ik ben hartstikke blij", vertelt Jahanbakhsh na afloop tegenover De Telegraaf. "
Dat het kan in een thuiswedstrijd, zo’n geweldige sfeer in het stadion. Ik heb het hele seizoen zoveel mooie momenten gehad met de beker, de Europa League en echt een paar grote wedstrijden. Vandaag was echt anders. Als ik de mensen zie en hoe blij ze zijn, het kan voor mij niet beter."

Maandag om 12.00 uur zal Jahanbakhsh met zijn teamgenoten op het bordes van het stadhuis verschijnen. "Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik kan verwachten. Ik kijk ernaar uit en het zal sowieso geweldig worden. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Coolsingel bij het vorige kampioenschap. Deze gaat nog gekker worden hoor ik", lacht de aanvaller. "Ik weet niet wat ik kan verwachten, maar het gaat mooi worden!"

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties