Jahanbakhsh over toekomst: "Alle reden om te blijven"

Jahanbakhsh over toekomst: "Alle reden om te blijven"

Alireza Jahanbakhsh kende na zijn komst bij Feyenoord in 2021 een moeizame eerste periode. Afgelopen seizoen lukte het de vleugelspeler om belangrijker te zijn en was hij het grootste deel van het seizoen basisspeler. In totaal speelde hij afgelopen seizoen 41 wedstrijden voor de Rotterdammers.

"Ik heb gemerkt dat het voetbal in Rotterdam heel anders wordt beleefd onder de mensen", vertelt Jahanbakhsh in gesprek met De Telegraaf over zijn moeizame start. "Dat moest ik zelf nog ervaren. Ik had dit seizoen vanaf het begin van de tweede seizoenshelft het idee dat ik er doorheen was. In mijn eerste seizoen had ik nog teveel ups en downs."

Champions League
Jahanbakhsh heeft nog een contract voor één jaar bij Feyenoord. Om te voorkomen dat de Iraniër transfervrij vertrekt, zal hij zijn contract moeten verlengen of deze zomer een transfer maken. Zelf voelt de aanvaller zich goed binnen de club. "Ik heb nog met niemand gesproken. Ik voel mij heel erg thuis in Rotterdam en geliefd bij de supporters. Dat is heel belangrijk voor mij. We hebben twee goede jaren achter de rug. Ik heb nog nooit zoiets ervaren als op de Coolsingel. Dat zorgt ervoor dat we nog meer prijzen willen winnen. We willen meer en meer. Om te beginnen in de Champions League, daar heb ik nog nooit in gespeeld. Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven. Alles voelt goed, maar je weet het nooit in het voetbal.''

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties