Zaakwaarnemer Gimenez verwacht snel duidelijkheid

Zaakwaarnemer Gimenez verwacht snel duidelijkheid

Het moet snel duidelijk worden of Santiago Gimenez ook komend seizoen het shirt van Feyenoord draagt. De Mexicaan geniet momenteel van zijn vakantie, nadat hij heeft deelgenomen aan de Gold Cup met het nationale team. Zaakwaarnemer Morris Pagniello verwacht dat er binnen vijftien dagen duidelijkheid komt over zijn toekomst.

Pagniello onthult in gesprek met Radio Crc dat SS Lazio de eerste Italiaanse club is die heeft geïnformeerd naar Gimenez. Ook SSC Napoli heeft zich tijdens de winterstop gemeld bij het management van de 22-jarige spits. Op dit moment is de belangstelling voor Feyenoorder alleen maar toegenomen. ''Gimenez wordt door half Europa gevolgd'', bevestigt de zaakwaarnemer.

Feyenoord verlangt een bedrag van meer dan dertig miljoen euro voor Gimenez. ''Als het juiste aanbod niet komt, houdt de club hem graag. Ik denk dat de toekomst binnen vijftien dagen bekend zal zijn, want Feyenoord speelt in de Champions League en als Santi vertrekt, zullen ze een vervanger moeten zoeken.'' Naast de twee Italiaanse clubs wordt ook gemeld dat er onderhandelingen zijn geweest met Atlético Madrid en dat er nog volop contact is.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties