Zaakwaarnemer bevestigt: ''Giménez wil naar Feyenoord''

Zaakwaarnemer bevestigt: ''Giménez wil naar Feyenoord''

Santiago Giménez blijft vooral in buitenlandse media onderwerp van gesprek. Sinds bekend is geworden dat Feyenoord de 21-jarige spits naar Rotterdam wil halen is er volop aandacht voor de transferontwikkelingen.

Feyenoord heeft een eerste bod gedaan en die is direct afgewezen. Volgens zaakwaarnemer Mathias Bunge valt het tweede bod meer in de smaak bij de clubleiding van Cruz Azul. ''Er is interesse van Feyenoord voor Santiago, Cruz Azul weet dit en probeert een akkoord te bereiken zodat hij een Feyenoord-speler kan worden.''

''Er moeten verschillende dingen worden opgelost en er is nog geen overeenkomst, er ligt alleen een bod op tafel'', vervolgt de zaakwaarnemer van Giménez in gesprek met MARCA Claro. ''Het eerste bod werd afgewezen. De zorgen die Cruz Azul had zijn aangepakt en ik denk dat met een tweede bod die zorgen kunnen worden opgelost.''

Giménez wil naar Feyenoord
Bunge bevestigt dat de Mexicaan dolgraag een overstap wil maken naar Europa en Feyenoord zijn voorkeur heeft. Giménez heeft al kort gesproken met Marcos Senesi over het leven in Rotterdam. Zijn contract loopt nog tot medio 2023 en Giménez wil dat zijn club financieel kan profiteren. "Hij gaf aan dat het niet de bedoeling is om transfervrij te gaan. We weten dat de familie-Giménez een goede geschiedenis heeft bij de club. Het belangrijkste is om tot een goede overeenkomst te komen."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties